Fortryd køb i AppStore

27 okt

Jeg må indrømme at jeg, op til flere gange,  har rystet lidt på hovedet af de forældre, der pludselig kan fortælle at der er røget lidt af budgettet, fordi junior har været igang med at købe ind i en appstore. Det kan være små beløb, men det kan faktisk også være ret store beløb helt op til flere tusinde kroner. I min optik er det jo helt klart et spørgsmål om ordentlig opdragelse af de små, når de sidder der med din Iphone eller Ipad’en. Og faktisk har jeg også meget lidt til overs for de forældre der helt carefree overdrager deres devices til deres små børn – det er jo altså elektronik til flere tusinde korner der ligges i hænderne på dem..

born med ipad

Barn med Ipad

Og ja, jeg dømmer hårdt… og nu faldt dommen så på mig selv…

Helt carefree overdrager jeg nemlig dagligt min Iphone til sønikkes brug, hvilket har resulteret i at jeg abonnerer på adskillige østeuropæiske youtube-brugere der lægger tegnefilm op med et heltigennem uforståeligt sprog. Der er kategorier der rykker sig rundt og ting der forsvinder  (GID FOLK DOG BARE VILLE OPDRAGE PÅ DERES BØRN!). Men i går nåede det alligevel et andet niveau. Drengen havde været inde og bruge lidt at mors dankort på at accesorize et pingvinspil – og ja, det er da fedt med 400.000 super coins – det er jo så mange at man kan spilde af dem…

400.000 Supercoins

400.000 Supercoins

Så jeg blev i går en af dem der sidder og kigger på fakturaerne og ryster på hovedet og siger “det kan simpelthen ikke passe” . To fakturaer på hver 129,- for supercoins…

Nu er jeg jo den der nægter at betale for apps, for jeg synes det er minimalt hvad man får ud af dem. Så at betale 258,- for 400.000 supercoins, må jeg indrømme at jeg synes er lige i overkanten.

Og når man læser i betingelserne i app-store, ser det ud til at pengene er tabt – eller ikke helt, for jeg har jo stadig 400.000 supercoins!

Men med lidt hjælp fra IT-helten fandt jeg frem til denne fremgangsmåde “Den ultimative guide: Fortryd køb i Appstore/Itunes og få dine penge retur som Daniel har strikket sammen – og tak til ham! Nu krydses der fingre i håbet om at få ombyttet min supercoins til menneskepenge.

Den ultimative guide

Den ultimative guide

Og til alle jer jeg alt for længe har hånet i mit stille sind – Undskyld, men jeg vidste jo ikke at jeg var ‘en af jer..:)

2 kommentarer til “Fortryd køb i AppStore”

 1. Daniel november 4, 2013 hos 6:44 pm #

  Lykkedes det dig/jer at få pengene tilbageført? 🙂

  • Trendee november 5, 2013 hos 12:58 pm #

   Hej Daniel:)
   Ja, det lykkedes:)
   Efter blot få dage var pengene returneret til min konto og jeg havde en længere korrespondence med kundeservice bagefter, da jeg roste dem til skyerne for deres ovenud perfekte kundeservice.
   Så tak for din fantastiske “guide” – håber at andre har ligeså meget brug af den som jeg har haft:)
   //Henny

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: